• Σύνδεση

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 4-ήμερη

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΥΛΟΣ - ΜΕΘΩΝΗ - AΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ - ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΙΡΟΥ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ - ΓΥΘΕΙΟ - ΜΥΣΤΡΑΣ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ

  Περιγραφή

Ετοιμαστείτε να περιπλανηθειτε στις φυσικές ομορφιές και τα γραφικά μερη της Πελοποννήσου με τις απέραντες θάλασσες και τα καταπράσινα τοπία. Ένα ταξίδι που θα σας ''αδειασει'' από την πλήξη της καθημερινότητας και θα σας ''γεμίσει'' με ενέργεια!

  Πρόγραμμα Εκδρομής

ΗΜΕΡΑ 1Η: Συγκέντρωση των εκδρομέων στα Γραφεία μας στο Αίγιο ώρα 06:30 και στο Γραφείο μας στην Πάτρα ώρα 07:15 και αναχώρηση για Πύργο, Ζαχάρω, στάση για καφέ ξεκούραση και στη συνέχεια αναχωρούμε για την Πύλο, στάση, σχετική παραμονή. Συνεχίζουμε για τη Μεθώνη όπου θα δούμε το καλοδιατηρημένο κάστρο της. Συνεχίζουμε για τη Φοινικούντα, Κορώνη, γεύμα ελεύθερος χρόνος. Ακολούθως αναχώρηση για Πεταλίδι, Καλαμάτα, άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος, στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, δείπνο, διαν/ση.

ΗΜΕΡΑ 2Η: Μετά το πρωινό περιήγηση στο κέντρο της πόλης, επίσκεψη στην Πολιούχο Υπαπαντή, στο ιστορικό μοναστήρι των Αγίων Κωνστ/νου & Ελένης και η περιήγησή μας θα τελειώσει στην ξακουστή παραλία της Καλαμάτας, όπου θα έχουμε χρόνο για μπάνιο και γεύμα. Ακολούθως αναχωρούμε για το Μυστρά, μέσω της γραφικής ορεινής διαδρομής του Ταϋγέτου, άφιξη, περιήγηση στη νεκρή Καστροπολιτεία, σχετική παραμονή. Αναχώρηση για Σπάρτη, Γύθειο, άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, δείπνο, διαν/ση.

ΗΜΕΡΑ 3Η: Μετά το πρωινό αναχώρηση για τα Σπήλαια Διρού, επίσκεψη στο καταπληκτικό Σπήλαιο. Επόμενος προορισμός μας η Αρεόπολη, στάση για καφέ στην πανέμορφη πλατεία της και για να δούμε τις ωραίες εκκλησίες, Παμμεγίστων Ταξιαρχών, Αγίου Ιωάννου Προδρόμου κλπ. Στη συνέχεια προορισμός μας η Ιστορική Μονεμβασιά μέσω Σκάλας – Μολάων. Επίσκεψη,  περίπατος στο Μεσαιωνικό κάστρο και το νέο χωριό (γεύμα, ελεύθερος χρόνος). Επιστροφή στο Γύθειο, δείπνο, διαν/ση.

ΗΜΕΡΑ 4Η: Μετά το πρωινό αναχώρηση για τη Σπάρτη, Μεγαλούπολη, όπου θα επισκεφθούμε την Αγία Θεοδώρα, (προσκύνημα, παραμονή για γεύμα). Κατόπιν θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής, μέσω Καλών Νερών, Ζαχάρως, Πύργου, άφιξη στην Πάτρα και το Αίγιο το βράδυ, με ενδιάμεση στάση, τέλος εκδρομής.

  Περιλαμβάνονται

  • Έμπειρος συνοδός γραφείου.

  • Διόδια, Φόροι, Ασφάλεια Αστικής – Επαγγελματικής Ευθύνης.

  • Η μεταφορά, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

  • Διανυκτερευσεις σε ξενοδοχείο 3* σε δίκλινα & τρίκλινα δωμάτια με πρωινό μπουφέ.

  Gallery Εκδρομής

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

  • Διάρκεια εκδρομής: 4-ήμερη
  • Κόστος: 160€
  • Ημερομηνία Αναχώρησης: 23-10-2020
  • Ώρα Αναχώρησης: 06:30
  • Τοποθεσία Αναχώρησης: ΑΙΓΙΟ - ΠΑΤΡΑ
  • Διαδρομή: ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΥΛΟΣ - ΜΕΘΩΝΗ - AΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ - ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΙΡΟΥ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ - ΓΥΘΕΙΟ - ΜΥΣΤΡΑΣ

  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣH  ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

+30 2691 021 222

  ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΠΑΥΛΙΑΝΗ ΠΑΡΚΟ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στο Γραφείο μας στο Αίγιο, ώρα 06:15 & από το Γραφείο μας στην Πάτρ...

ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

ΗΜΕΡΑ 1Η: Συγκέντρωση των εκδρομέων στο Γραφείο μας στο Αίγιο ώρα 06:30 και στην...

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑ

ΗΜΕΡΑ 1η: Συγκέντρωση των εκδρομέων στην Τρίγωνη Πλατεία (Αίγιο) και αναχώρηση ώ...

Copyright © 2020 | Mattheos Tours.