ΕΣΠΑ
 • Σύνδεση

ΠΑΤΜΟΣ 5-ήμερη

ΠΑΤΜΟΣ - ΛΕΙΨΟΙ

ΠΑΤΜΟΣ

ΠΑΤΜΟΣ

  Περιγραφή

Ανεπιτήδευτη ομορφιά, αυθεντική νησιώτικη παράδοση και ευλογημένα τοπία συνθέτουν την εικόνα της Ιερουσαλήμ του Αιγαίου. Το απόγειο της θρησκευτικής ιστορίας στο ιερό νησί της Αποκάλυψης, την Πάτμο. Γοητεύει τον επισκέπτη με την πρώτη ματιά ενώ μεταφέρει μια ατμόσφαιρα γαλήνης και ηρεμίας. Ιδανικός προορισμός για οικογενειακές διακοπές, υπέροχες παραλίες και φιλόξενοι κάτοικοι θα σας εντυπωσιάσουν ενώ σίγουρα θα ανακαλύψετε μύθους και ιστορίες στα βάθη των αιώνων.

  Πρόγραμμα Εκδρομής

1Η ΗΜΕΡΑ: Συγκέντρωση των εκδρομέων στην Πάτρα ώρα 09:45 και στο Αίγιο ώρα 10:30 και αναχώρηση για τον Πειραιά με μικρή ενδιάμεση στάση για καφέ (30΄λεπτά). Άφιξη στον Πειραιά και επιβίβαση στο F/B Blue Star Chios για το ιερό νησί της αποκάλυψης  την Πάτμο. Αναχώρηση του πλοίου στις 15:00 και άφιξη στο νησί 22:10 περίπου. Κατόπιν άμεση αναχώρηση για το ξενοδοχείο, τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το ιερό σπήλαιο της Αποκαλύψεως όπου έγινε η συγγραφή του ιερού κειμένου στης Αποκαλύψεως του Ιωάννη. Ακολουθεί επίσκεψη στην Μονή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου το οποίο οικοδομήθηκε το 1088 μ.Χ. από τον Όσιο Χριστόδουλο στα ερείπια του αρχαίου Ναού της Αρτέμιδος. Κατόπιν θα επισκεφθούμε την Παναγία την Διασώζουσα και την Μονή της Ζωοδόχου Πηγής. Κατόπιν, ελεύθερος χρόνος στην παραλία Κάμπου για μπάνιο και μεσημεριανό γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και το απόγευμα θα κάνουμε μία βόλτα στην παραλία της Λάμπης όπου είναι γνωστή για τις πέτρες της, πάνω στις οποίες γίνονται οι περίφημες Αγιογραφίες, ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερο πρόγραμμα. Διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό επιβίβαση στο πλοίο για να επισκεφθούμε τους Λειψούς και το εξωμονάστηρο της Παναγίας του Χάρου, όπου θα προσκυνήσουμε τη θαυματουργή εικόνα της οποίας η πρωτοτυπία έγκειται στο γεγονός ότι η Παναγία κρατάει το Χριστό όχι ως βρέφος αλλά κρεμασμένο στο σταυρό του μαρτυρίου. Ελεύθερος χρόνος στο νησί για μπάνιο και γεύμα. Αναχώρηση νωρίς το απόγευμα και επιστροφή στην Πάτμο. Διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό επιβίβαση στο πούλμαν για να επισκεφθούμε την Μονή του Ευαγγελισμού. Έπειτα, θα επισκεφθούμε το ιερό κάθισμα της Παναγίας της Κουμάνας. Επόμενη στάση στην πανέμορφη παραλία του Γροίκου όπου και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα. Επιστροφή στη Χώρα για τα τελευταία ψώνια και προαιρετικά δείπνο σε ταβέρνα με ζωντανή μουσική. Επιβίβαση στη 01.00 στο πλοίο Blue Star Chios. Τακτοποίηση και αναχώρηση στις 01:20 για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.

5Η ΗΜΕΡΑ: Άφιξη περίπου στις 09:40 στο λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το Αίγιο και την Πάτρα με μικρή ενδιάμεση στάση. Άφιξη περίπου το μεσημέρι. Τέλος εκδρομής.

  Περιλαμβάνονται

 • Έμπειρος συνοδός γραφείου.

 • Διόδια, Φόροι, Ασφάλεια Αστικής – Επαγγελματικής Ευθύνης.

 • Η μεταφορά, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

 • Έξοδα κρουαζιέρας.

 • Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε οικονομική θέση.

 • Διανυκτερευσεις σε δίκλινα & τρίκλινα δωμάτια με πρωινό

  Gallery Εκδρομής

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 • Διάρκεια εκδρομής: 5-ήμερη
 • Κόστος: 195€
 • Ημερομηνία Αναχώρησης: 14-07-2020
 • Ώρα Αναχώρησης: 09:45
 • Τοποθεσία Αναχώρησης: ΠΑΤΡΑ - ΑΙΓΙΟ
 • Διαδρομή: ΠΑΤΜΟΣ - ΛΕΙΨΟΙ

  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣH  ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

+30 2691 021 222

  ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στα Γραφεία μας στο Αίγιο ώρα 06:00 και στη Πάτρα ώρα 06:45 και αναχώρη...

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ - ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ

ΗΜΕΡΑ 1Η: Συγκέντρωση των εκδρομέων στην Πάτρα ώρα 06:00 και στο Αίγιο ώρα 06:30...

Copyright © 2020 | Mattheos Tours.