• Σύνδεση

ΜΥΤΙΛΗΝΗ 5-ήμερη

ΜΥΤΙΛΗΝΗ

ΜΥΤΙΛΗΝΗ

ΜΥΤΙΛΗΝΗ

  Πρόγραμμα Εκδρομής

1η ΗΜΕΡΑ: Συγκέντρωση των εκδρομέων στο γραφείο μας στην Πάτρα στις 15:30 και στο Αίγιο 16:00 και αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο πλοίο NHSOS SAMOS, απόπλους για τη Μυτιλήνη στις 20:00. Διανυκτέρευση εν πλω.

2η ΗΜΕΡΑ: Άφιξη στο νησί της Λέσβου στις 09:00. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το προσκύνημα του Αγίου Ραφαήλ στην περιοχή της Λουτρόπολης της Θερμής. Σχετική παραμονή και αναχώρηση για το προσκύνημα του Ταξιάρχη Μιχαήλ στο Μανταμάδο όπου η ανάγλυφη εικόνα του Ταξιάρχη αποτελεί ιερό κειμήλιο της χριστιανοσύνης, η οποία σύμφωνα με την παράδοση είναι φτιαγμένη από αίμα και πηλό. Συνεχίζουμε βόρεια του νησιού μέσω Συκαμινέας και καταλήγουμε στην Πέτρα όπου θα γευματίσουμε. Μετά το γεύμα αναχώρηση για το ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση. Βραδινή βόλτα και διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για προσκύνημα στη Μονή Λειμώνος που αποτελεί το διαμάντι του νησιού και στο μεγάλο Μουσείο της. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε δυτικά για το Σίγρι όπου θα επισκεφθούμε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ωραιότατα χερσαία και θαλάσσια τμήματα με απολιθωμένους κορμούς δένδρων. Κατόπιν, μεσημεριανό φαγητό στη Σκάλα Ερεσού. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο νωρίς το απόγευμα, ξεκούραση. Το βράδυ βόλτα στην πόλη και διαν/ση.

4η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για το κέντρο την Μυτιλήνης όπου θα προσκυνήσουμε στην εκκλησία του Αγ. Θεράποντος και τη Μητρόπολη του Αγ. Αθανασίου Αγιάσο, διατηρητέος οικισμός με μεγάλη παράδοση στα ξυλόγλυπτα και την αγγειοπλαστική. Προσκύνημα στην Εκκλησία της Παναγιάς, με τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Βρεφοκρατούσας έργο του Ευαγγελιστή Λουκά από μαστίχα και κερί. Περιπλάνηση στα "σοκάκια" της Αγιάσου και στα καταστήματα Λαϊκής τέχνης και κεραμικής. Επιστροφή στη Μυτιλήνη και επίσκεψη στην πόλη της Μυτιλήνης των ναών του Αγ. Θεράποντα ένα πραγματικό αρχιτεκτονικό κόσμημα που αποτυπώνει τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα του νησιού την εποχή του 19ου αι., στη Μητρόπολη του Αγ. Αθανασίου όπου εκεί φυλάσσεται το άφθαρτο σκήνωμα του Νεομάρτυρα Αγ. Θεοδώρου. Στη συνέχεια επίσκεψη στο Μουσείο Θεοφίλου στην περιοχή της Βαρειάς όπου ήταν ο τόπος καταγωγής του καλλιτέχνη. Στη συνέχεια, μεταφορά στο λιμάνι, επιβίβαση στο πλοίο NISSOS RODOS και απόπλους στις 19:00 για το λιμάνι του Πειραιά.

5η ΗΜΕΡΑ:  Άφιξη στον Πειραιά στις 06:30 και άμεση αναχώρηση για το Αίγιο και την Πάτρα με ενδιάμεση στάση, τέλος εκδρομής.

  Περιλαμβάνονται

 • Έμπειρος συνοδός γραφείου.

 • Διόδια, Φόροι, Ασφάλεια Αστικής – Επαγγελματικής Ευθύνης.

 • Η μεταφορά, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

 • Διανυκτερευσεις σε ξενοδοχείο 3* σε δίκλινα & τρίκλινα δωμάτια με πρωινό μπουφέ.

 • Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε οικονομική θέση.

  Gallery Εκδρομής

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 • Διάρκεια εκδρομής: 5-ήμερη
 • Κόστος: 195€
 • Ημερομηνία Αναχώρησης: 18-09-2020
 • Ώρα Αναχώρησης: 15:30
 • Τοποθεσία Αναχώρησης: ΠΑΤΡΑ - ΑΙΓΙΟ
 • Διαδρομή: ΜΥΤΙΛΗΝΗ

  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣH  ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

+30 2691 021 222

  ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΠΑΡΟΣ - ΝΑΞΟΣ

1Η ΗΜΕΡΑ: Συγκέντρωση των εκδρομέων στα Γραφεία μας στην Πάτρα ώρα 03:00 κα...

ΚΥΘΗΡΑ - ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ

ΗΜΕΡΑ 1Η: Συγκέντρωση των εκδρομέων στο Γραφείο μας στην Πάτρα 06:30 και στο Αίγ...

ΚΕΡΚΥΡΑ

1Η ΗΜΕΡΑ: Συγκέντρωση των εκδρομέων στα Γραφεία μας στο Αίγιο ώρα 06:30 και 07:1...

Copyright © 2020 | Mattheos Tours.