• Σύνδεση

ΜΥΤΙΛΗΝΗ 5-ήμερη

ΜΥΤΙΛΗΝΗ

ΜΥΤΙΛΗΝΗ

ΜΥΤΙΛΗΝΗ

  Πρόγραμμα Εκδρομής

1η ΗΜΕΡΑ 30/7: Συγκέντρωση των εκδρομέων στο γραφείο μας στην Πάτρα στις 15:00  και στο Αίγιο 15:45 και αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο πλοίο, απόπλους για τη Μυτιλήνη στις 20:00. Διανυκτέρευση εν πλω.

2η ΗΜΕΡΑ 31/7: Άφιξη στο λιμάνι της Μυτιλήνης στις 08:15 το πρωί, καλωσορίσατε στην αυθεντική ομορφιά του βόρειου Αιγαίου! Επιβίβαση στο πούλμαν και πρώτος μας προορισμός το προσκύνημα του Αγίου Ραφαήλ στην περιοχή της Λουτρόπολης της Θερμής. Σχετική παραμονή και αναχώρηση για το προσκύνημα του Ταξιάρχη Μιχαήλ στο Μανταμάδο, όπου θα προσκυνήσουμε την ανάγλυφη εικόνα του Ταξιάρχη Μιχαήλ, η οποία αποτελεί ιερό κειμήλιο της χριστιανοσύνης και σύμφωνα με την παράδοση είναι φτιαγμένη από το αίμα μοναχών που σφαγιάστηκαν στο μοναστήρι από τούρκους πειρατές, το οποίο αναμείχθηκε με χώμα. Συνεχίζουμε βόρεια του νησιού μέσω Συκαμινέας και καταλήγουμε στην Μήθυμνα με το καταπληκτικό ενετικό κάστρο Μολύβου (προαιρετική επίσκεψη), όπου θα έχουμε χρόνο για μπάνιο και γεύμα. Μετά το γεύμα αναχώρηση για το ξενοδοχείο και ξεκούραση. Βραδινή βόλτα και διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ 1/8: Πρωινό και αναχώρηση στις 09:00  για την ιστορική Μονή Λειμώνος,  η οποία κατατάσσεται στις πλουσιότερες μονές του Αιγαίου, με αξιόλογες τοιχογραφίες, κειμήλια, εικόνες, άγια λείψανα, σκεύη, θησαυρούς και μία βιβλιοθήκη με 5.000 περίπου βιβλία. Άφιξη μετά από διαδρομή περίπου 50’, σχετική παραμονή - προσκύνημα. Συνεχίζουμε για το γνωστό πολύχρωμο χωρίο της Λέσβου, την Αγιάσο.  Χτισμένη αμφιθεατρικά σε υψόμετρο 460 μέτρων, στις πλαγιές του όρους Όλυμπος, η Αγιάσος, αυτό το γοητευτικό χωριό διατηρεί ανέπαφα τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά του, που το κάνουν τόσο ιδιαίτερο και ξεχωριστό. Λιθόκτιστα σπίτια με το χαρακτηριστικό σαχνισί, μεγάλες χρωματιστές πόρτες και γραφικά μαγαζιά θα ξεδιπλωθούν μπροστά σας, καθώς βολτάρετε στα σοκάκια. Μεσημεριανό γεύμα στα παραδοσιακά μαγαζιάΑργά το μεσημέρι αναχώρηση και μετά από διαδρομή μισής ώρας περίπου άφιξη στην ΜυτιλήνηΤο απόγευμα μετάβαση στην Βαρειά για μπάνιο και επίσκεψη προαιρετικά στο Μουσείου του λαϊκού, αυτοδίδακτου Έλληνα ζωγράφου, Θεόφιλου. Κατόπιν, αναχώρηση για το ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος το βράδυ, διανυκτέρευση. 

 4η ΗΜΕΡΑ 2/8: Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο στις 09:00 με προορισμό το κέντρο και την εκκλησία του Αγ. Θεράποντος και τη Μητρόπολη του Αγ. Αθανασίου, όπου εκεί φυλάσσεται το άφθαρτο σκήνωμα του Νεομάρτυρα Αγ. Θεοδώρου. Στη συνέχεια, κατευθυνόμαστε στην πατρίδα του ούζου, το Πλωμάρι όπου θα έχουμε επίσκεψη σε τοπική ποτοποιία και κατόπιν θα καταλήξουμε στην παραλία για γεύμα και προαιρετικά μπάνιο στα υπέροχα νερά της περιοχής. Αναχώρηση και επιστροφή στο κέντρο της Μυτιλήνης για τα τελευταία ψώνια πριν την επιβίβασή μας στο πλοίο. Μεταφορά στο λιμάνι, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους στις 19:00 για το λιμάνι του Πειραιά.

5η ΗΜΕΡΑ 3/8:  Άφιξη στον Πειραιά στις 07:00 περίπου και άμεση αναχώρηση για το Αίγιο και την Πάτρα με ενδιάμεση στάση, τέλος εκδρομής.

*Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να τροποποιηθεί για την καλύτερη διεξαγωγή χωρίς να παραληφθεί κάποια επίσκεψη.

  Κόστος: 290€

  Περιλαμβάνεται

 • Έμπειρος συνοδός γραφείου.

 • Διόδια, Φόροι, Ασφάλεια Αστικής – Επαγγελματικής Ευθύνης.

 • Η μεταφορά, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

 • Διανυκτερευσεις σε ξενοδοχείο 3* σε δίκλινα & τρίκλινα δωμάτια με πρωινό μπουφέ.

 • Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε οικονομική θέση.

  Δεν περιλαμβάνεται

 • Ο φόρος διαμονής ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου που καταβαλλεται από τον πελάτη απ' ευθείας στο ξενοδοχείο.

 • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους - μουσεία.

 • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προτεινόμενο ή προαιρετικό.

 • Η επιβάρυνση μονόκλινου δωματίου.

  Gallery Εκδρομής

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 • Διάρκεια εκδρομής: 5-ήμερη
 • Κόστος: 290€
 • Ημερομηνία Αναχώρησης: 30-07-2024
 • Ώρα Αναχώρησης: 15:00
 • Τοποθεσία Αναχώρησης: ΠΑΤΡΑ - ΑΙΓΙΟ
 • Διαδρομή: ΜΥΤΙΛΗΝΗ

  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣH  ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

+30 2691 021 222

  ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΠΑΤΜΟΣ - ΛΕΙΨΟΙ

1Η ΗΜΕΡΑ: Συγκέντρωση των εκδρομέων στην Πάτρα ώρα 12:15 και στο Αίγιο ώρα 13:00...

ΑΓΙΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑ-ΜΠΕΡΑΤΙ-ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ

1Η ΗΜΕΡΑ: Συγκέντρωση των εκδρομέων στο Αίγιο ώρα 06:00 και Πάτρα ώρα 06:45...

ΠΑΡΓΑ - ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στα Γραφεία μας στο Αίγιο ώρα 06:45 & στην Πάτρα ώρα 07:30 & αν...

Copyright © 2024 | Mattheos Tours.