• Σύνδεση

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ GRAND PRIX 7-ήμερη

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΣΑ - ΒΟΣΠΟΡΟΣ - F1 GRAND PRIX

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ GRAND PRIX

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ GRAND PRIX

  Πρόγραμμα Εκδρομής

1Η ΗΜΕΡΑ: Συγκέντρωση των εκδρομέων στο Γραφείο μας  στο Αίγιο ώρα 06:15 και στην Πάτρα 07:00 και αναχώρηση για Ρίο, Αντίρριο, Αμφιλοχία, Μπιζάνι, (στάση), και μέσω της Εγνατίας Οδού για Μέτσοβο, Γρεβενά, Κοζάνη, Βέροια, ΣΕΑ Πλατάνου (γεύμα), Θεσσαλονίκη, Γέφυρα Στρυμόνα, κόμβος Μουσθένης, (στάση), Καβάλα, Γέφυρα Νέστου, Κομοτηνή, άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση και ελεύθερος χρόνος στην παλιά πόλη, δείπνο, διαν/ση. 

2Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για Φέρες και τα σύνορα με τα φυλάκια Κήπων και Υψάλλων που ενώνονται με την μεγάλη Γέφυρα του Έβρου. Σχετικός συνοριακός και τελωνειακός έλεγχος από τα υπηρεσιακά όργανα και των δύο χωρών. Μετά τον έλεγχο μέσω μιας ωραίας διαδρομής θα διασχίζουμε την Ανατολική Θράκη κατά μήκος της θάλασσας του Μαρμαρά για Ραιδεστό (γεύμα) Σηλυβρία, Κωνσταντινούπολη, άφιξη νωρίς το απόγευμα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Αργότερα θα έχουμε την πρώτη μας γνωριμία με την Βασιλίδα των Πόλεων κάνοντας τη βόλτα μας στην περίφημη λεωφόρο του Πέραν, (Ιστικλάλ). Αναχώρηση με το πούλμαν για το Κοντοσκάλι (Κούμκαπι), δείπνο με παραδοσιακή Οριεντάλ μουσική- χορό, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό η γνωριμία μας με την Πόλη. Θα δούμε τα μεγαλειώδη και επιβλητικά Βυζαντινά Τείχη, την ξακουστή Αγία Σοφία και τη βυζαντινή Κινστέρνα του Ιουστινιανού, (βυθισμένο παλάτι), το Μπλε Τζαμί του Σουλτάνου Αχμέτ, τον Βυζαντινό Ιππόδρομο με τον Χάλκινο Τρίποδα των Δελφών και την καλαίσθητη Γερμανική Κρήνη (1898), φημισμένο έργο τέχνης, τον Οβελίσκο Τσεμπερλιτάς, (Στήλη του Μεγάλου Κωνσταντίνου), τον Πύργο του Γαλατά, τον Κεράτιο Κόλπο με τις τρεις γέφυρες, το Βυζαντινό Υδραγωγείο του Ουάλη κ.α. Θα περάσουμε μπροστά από πολλά Κυβερνητικά κτίρια, εντυπωσιακά τεμένη, πανεπιστήμια, ωραίες πλατείες και πολλές λεωφόρους. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος ή μετάβαση με τελεφερίκ στο λόφο Εγιούπ, όπου θα απολαύσουμε τον καφέ μας, αγναντεύοντας πανοραμικά τη Βασιλεύουσα, δείπνο, διαν/ση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό επίσκεψη στο Πατριαρχείο και ξενάγηση στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου και την ιστορική Μονή Βλαχερνών.  Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε με το πούλμαν για την κρεμαστή Γέφυρα του Βοσπόρου, που συνδέει Ευρώπη – Ασία άφιξη στη Χαλκηδόνα, Σκούταρι, (Χρυσούπολη), Φαναράκι, και κατόπιν θα μεταφερθούμε με το πούλμαν στο Λιμενικό Σταθμό (Μπόστανζι), επιβίβαση σε πλοίο και αναχώρηση για τα Πριγκηπόνησσα: Πρώτη (Κιναλίαντα), Αντιγόνη (Μπουργκάζαντά), Χάλκη (Χεϊμπελίαντά), Πρίγκηπος (Μπουγιούκαντά) όπου και θα αποβιβαστούμε. Βόλτα  με τις άμαξες, (προαιρετικά). Το απόγευμα επιστροφή με το πλοίο της γραμμής στην Κωνσταντινούπολη. Το βράδυ προαιρετικά διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο με πλούσιο Οριεντάλ και Ευρωπαϊκό πρόγραμμα επιστροφή στο ξενοδοχείο,  διαν/ση.

5Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό επίσκεψη στα ωραία Ανάκτορα Ντολμά Μπαχτσέ και επίσης επίσκεψη στο αρχαιολογικό μουσείο της Κωνσταντινούπολης, ένα από τα σημαντικότερα του κόσμου. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος στην πασίγνωστη Σκεπαστή Αγορά. Προαιρετικά μετά το πρωινό μπορούμε να παρακολουθήσουμε τον αγώνα Formula 1 στην πίστα Intercity İstanbul Park στην ασιατική πλευρά της πόλης. Το βράδυ αναχώρηση με το πούλμαν, ή με μισθωμένο πλοίο προαιρετικά, για επίσκεψη στα περίφημα θέρετρα του Βοσπόρου, και μέχρι τα Θεραπειά, όπου σχετική παραμονή, δείπνο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διαν/ση.

6Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό τακτοποίηση των αποσκευών στο πούλμαν και επίσκεψη στην Αιγυπτιακή Αγορά για τα τελευταία ψώνια και επίσκεψη στην περίφημη Μονή Ζωοδόχου Πηγής (Μπαλουκλί) με τα παραδοσιακά ψάρια και τους τάφους των Πατριαρχών μας. Αναχώρηση Ραιδεστό (στάση), Κεσάνη, Μάλγαρα σύνορα Ελλάδος Τουρκίας διέλευση, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη άφιξη, ελεύθερος χρόνος να γνωρίσουμε την παλιά πόλη με τα χίλια χρώματα, δείπνο, διανυκτ/ση.

7Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για Ασπροβάλτα, Θεσσαλονίκη και μέσω Εγνατίας και Ιονίας Οδού, με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση, για Γιάννινα, Αντίρριο, Ρίο, Πάτρα, Αίγιο, άφιξη το βράδυ, τέλος εκδρομής.

  Κόστος: 380€

  Περιλαμβάνεται

 • Έμπειρος συνοδός γραφείου.

 • Διόδια, Φόροι, Ασφάλεια Αστικής – Επαγγελματικής Ευθύνης.

 • Τοπικός ξεναγός.

 • Η μεταφορά, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

 • Οι διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3-4* στην Ελλάδα και σε ξενοδοχείο 4* στην Κωνσταντινούπολη με πρωινό μπουφέ σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια.

 • Τα έξοδα της κρουαζιέρας στα Πριγκηπόνησσα, Γέφυρας Ρίου και Βοσπόρου με επιστροφή, διόδια.

 • Ημιδιατροφή στην Κωνσταντινούπολη σε επιλεγμένα εστιατόρια.

  Δεν περιλαμβάνεται

 • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους - μουσεία.

 • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προτεινόμενο ή προαιρετικό.

 • Πλήρης διατροφή.

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 • Διάρκεια εκδρομής: 7-ήμερη
 • Κόστος: 380€
 • Ώρα Αναχώρησης: 06:15
 • Τοποθεσία Αναχώρησης: ΠΑΤΡΑ - ΑΙΓΙΟ
 • Διαδρομή: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΣΑ - ΒΟΣΠΟΡΟΣ - F1 GRAND PRIX

  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣH  ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

+30 2691 021 222

  ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

ΗΜΕΡΑ 1Η: Συγκέντρωση των εκδρομέων στο Αίγιο 07:00 και Πάτρα ώρα 07:45 αναχώρησ...

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

ΗΜΕΡΑ 1Η: Συγκέντρωση των εκδρομέων ώρα 06:15 στο Γραφείο μας στο Αίγιο & ώρ...

ΛΙΜΝΗ ΔΟΞΑ - ΦΕΝΕΟΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στην Πάτρα στις 07:00 και στο Αίγιο στις 07:45 και αναχώρηση για Δ...

Copyright © 2021 | Mattheos Tours.