• Σύνδεση

ΠΗΓΕΣ ΚΡΥΑΣ - ΛΙΒΑΔΕΙΑ Μονοήμερη

ΠΗΓΕΣ ΚΡΥΑΣ - ΛΙΒΑΔΕΙΑ

  Περιγραφή

Οι Πηγές Κρύας αποτελούν ένα άκρως φυσικό τοπίο στο κέντρο της πόλης, που κερδίζει την προσοχή μικρών και μεγάλων. Διασχίζοντας την Λιβαδειά μέσα από τα στενά δρομάκια της πόλης ο επισκέπτης φτάνει σε μια στρογγυλή πλατεία, εκεί τον υποδέχονται οι Πηγές Κρύας, που γοητεύουν με την πρώτη ματιά. Μπορεί η Λιβαδειά να μην αποτελεί κορυφαίο προορισμό για εκδρομές και να είναι περισσότερο γνωστή για τις γαστρονομικές νοστιμιές της, παρόλα αυτά διαθέτει κρυφούς παραδείσους, που λίγοι γνωρίζουν. Οι Πηγές Κρύας αποτελούν μια όαση για την περιοχή με τρεχούμενα νερά, μικρούς καταρράκτες, αιωνόβια πλατάνια και ένα μικρό φαράγγι. Περιφερειακά υπάρχουν γραφικά ταβερνάκια και καφετέριες, όπου απολαμβάνουμε τη θέα των Πηγών και τη δροσιά τους!

  Πρόγραμμα Εκδρομής

Συγκέντρωση των εκδρομέων στο Γραφείο μας στο Αίγιο ώρα 07:30 και στο Γραφείο μας στην Πάτρα ώρα 08:15 και αναχώρηση μέσω Ρίου - Αντιρρίου για Γαλαξείδι (στάση για καφέ 09:30 – 10:00). Συνεχίζουμε για Ιτέα, Αντίκυρα, Δεσφίνα, Δίστομο, όπου θα επισκεφθούμε το Μουσείο Ολοκαυτώματος της μαρτυρικής κωμόπολης. Επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για τον τελικό μας προορισμό, την πόλη της Λιβαδειάς, όπου είναι κτισμένη στους πρόποδες του Ελικώνα και τη διασχίζει ο ποταμός Έρκυνας. Φτάνουμε στις Πηγές Κρύας (σε κοντινή απόσταση) μια περιοχή πλούσια σε ιστορία, με όμορφα, γραφικά πέτρινα κτίσματα που φανερώνουν την ενδιαφέρουσα παράδοση της περιοχής ελκύοντας τον επισκέπτη για μια βόλτα στο παρελθόν. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση. Κατόπιν γεύμα στα παραδοσιακά ταβερνάκια.

Στο δρόμο της επιστροφής το απόγευμα με ενδιάμεση στάση για καφέ – ψώνια στην γραφική Αράχωβα, συνεχίζουμε για Ιτέα, Ναύπακτο, Αντίρριο, Ρίο. Άφιξη στην Πάτρα και Αίγιο, με ενδιάμεση στάση, το βράδυ, τέλος εκδρομής.

  Κόστος: 25€

  Περιλαμβάνεται

  • Έμπειρος συνοδός γραφείου.

  • Διόδια, Φόροι, Ασφάλεια Αστικής – Επαγγελματικής Ευθύνης.

  • Η μεταφορά, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

  Δεν περιλαμβάνεται

  • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προτεινόμενο ή προαιρετικό.

  • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους - μουσεία.

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

  • Διάρκεια εκδρομής: Μονοήμερη
  • Κόστος: 25€
  • Ώρα Αναχώρησης: 07:30
  • Τοποθεσία Αναχώρησης: ΑΙΓΙΟ - ΠΑΤΡΑ

  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣH  ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

+30 2691 021 222

  ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

ΗΜΕΡΑ 1Η: Συγκέντρωση των εκδρομέων στο Αίγιο 07:00 και Πάτρα ώρα 07:45 αναχώρησ...

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

ΗΜΕΡΑ 1Η: Συγκέντρωση των εκδρομέων ώρα 06:15 στο Γραφείο μας στο Αίγιο & ώρ...

ΛΙΜΝΗ ΔΟΞΑ - ΦΕΝΕΟΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στην Πάτρα στις 07:00 και στο Αίγιο στις 07:45 και αναχώρηση για Δ...

Copyright © 2021 | Mattheos Tours.