• Σύνδεση

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ - Ι.Μ. ΠΡΟΥΣΣΟΥ 4-ήμερη

ΚΑΡΠΕΝΗΣ Ι- ΦΡΑΓΚΙΣΤΑ - Λ. ΚΡΕΜΑΣΤΩΝ - ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΥΠΑΤΗΣ - ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΣΟΥ

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ - Ι.Μ. ΠΡΟΥΣΣΟΥ

  Πρόγραμμα Εκδρομής

1η μέρα:  Αναχώρηση από το γραφείο μας στο Αίγιο στις 7:00 και από το γραφείο μας στην Πάτρα στις 07:45 για το κοσμοπολίτικο Καρπενήσι. Μέσω μιας υπέροχης διαδρομής φτάνουμε στο Παναιτώλιο όπου θα κάνουμε μια σύντομη στάση για ξεκούραση και καφέ. Συνεχίζουμε για τα γραφικά χωριά Ανατολική και Δυτική Φραγκίστα. Επίσκεψη στη Μονή Τατάρνας με τις σπάνιες αγιογραφίες. Συνεχίζουμε με τη Λίμνη Κρεμαστών, τη μεγαλύτερη τεχνητή λίμνη της χώρας μας, που δημιουργήθηκε το 1965 από τη συσσώρευση υδάτινων όγκων των ποταμών Αχελώου και Αγραφιώτη και είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα Natura 2000. Γεύμα στους Κορυσχάδες. Νωρίς το απόγευμα φτάνουμε στο Καρπενήσι, όπου και γίνεται η τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος, δείπνο στις παραδοσιακές ταβέρνες, διανυκτέρευση. 

2η μέρα: Πρωινό και αναχώρηση για το ιστορικό μοναστήρι της Παναγίας Προυσιώτισσας. Ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα και περιήγηση στους χώρους της μονής. Συνεχίζουμε για το Μικρό Χωριό, χτισμένο μέσα σε πυκνό ελατόδασος απέναντι από το Μεγάλο Χωριό. Μετάβαση στο Μεγάλο Χωριό, στους πρόποδες του Όρους Χελιδόνα. Χαρακτηριστικό του χωριού είναι τα καλοδιατηρημένα αρχοντικά και τα γραφικά σπίτια. Ελεύθερος χρόνος για μεσημεριανό γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Πρωινό και αναχώρηση για το χιονοδρομικό κέντρο Βελουχίου όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για πρωινό καφέ με θέα τα χιονισμένα βουνά της Ευρυτανίας. Το μεσημέρι θα επισκεφθούμε το χωριό Κεφαλόβρυσο για το μεσημεριανό γεύμα μας. Επιστροφή στο Καρπενήσι για βόλτα στα γραφικά σοκάκια και ψώνια στην τοπική αγορά των παραδοσιακών προϊόντων. Διανυκτέρευση.

4η μέρα:  Πρωινό και αναχώρηση για τη Μονή Αγάθωνος, μια κιβωτό της φύσης χτισμένη στις πλαγιές της Οίτης. Προσκύνημα στο σκήνωμα του Αγίου και επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, με τον Βοτανικό κήπο και τα εκθέματα από τον Εθνικό Δρυμό της Οίτης. Συνεχίζουμε για τη Λουτρόπολη Υπάτης, για καφέ και περίπατο στο υπέροχο πάρκο. Θα καταλήξουμε στον Γοργοπόταμο, με την ιστορική γέφυρα και τα πολλά ταβερνάκια. Χρόνος για γεύμα και στη συνέχεια πορεία μέσω Λαμίας, Ιτέας (ολιγόλεπτη στάση) για το δρόμο της επιστροφής. Άφιξη το βράδυ σε Πάτρα και Αίγιο. Τέλος εκδρομής.

  Κόστος: 160€

  Περιλαμβάνεται

 • Έμπειρος συνοδός γραφείου.

 • Διόδια, Φόροι, Ασφάλεια Αστικής – Επαγγελματικής Ευθύνης.

 • Η μεταφορά, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

 • Διανυκτερευσεις σε ξενοδοχείο 3* σε δίκλινα & τρίκλινα δωμάτια με πρωινό μπουφέ.

  Δεν περιλαμβάνεται

 • Ο φόρος διαμονής ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου που καταβαλλεται από τον πελάτη απ' ευθείας στο ξενοδοχείο.

 • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους - μουσεία.

 • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προτεινόμενο ή προαιρετικό.

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 • Διάρκεια εκδρομής: 4-ήμερη
 • Κόστος: 160€
 • Ώρα Αναχώρησης: 07:00
 • Τοποθεσία Αναχώρησης: ΑΙΓΙΟ -ΠΑΤΡΑ
 • Διαδρομή: ΚΑΡΠΕΝΗΣ Ι- ΦΡΑΓΚΙΣΤΑ - Λ. ΚΡΕΜΑΣΤΩΝ - ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΥΠΑΤΗΣ - ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΣΟΥ

  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣH  ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

+30 2691 021 222

  ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΠΑΡΓΑ - ΣΥΒΟΤΑ

1Η ΗΜΕΡΑ: Συγκέντρωση των εκδρομέων στο Αίγιο 06:30 και στην Πάτρα 07:00 και ανα...

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΗΜΕΡΑ 1Η: Συγκέντρωση των εκδρομέων στα Γραφεία μας ώρα 06:30 στο Αίγιο και 07:1...

ΚΕΡΚΥΡΑ

1Η ΗΜΕΡΑ: Συγκέντρωση των εκδρομέων και αναχώρηση ώρα 06.30 από Αίγιο και 07:00...

Copyright © 2022 | Mattheos Tours.