• Σύνδεση

ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ 7-ήμερη

ΧΙΟΣ-ΤΣΕΣΜΕ-ΑΛΑΤΣΑΤΑ-ΒΟΥΡΛΑ-ΣΜΥΡΝΗ-ΕΦΕΣΟΣ-ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ-ΚΙΡΚΙΤΖΕΣ-ΦΩΚΑΙΕΣ-ΠΕΡΓΑΜΟΣ-ΑΙΒΑΛΙ-ΤΡΟΙΑ-ΔΑΡΒΑΝΕΛΙΑ

ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ

ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ

  Πρόγραμμα Εκδρομής

1Η ΗΜΕΡΑ: Συγκέντρωση των εκδρομέων στην Πάτρα και αναχώρηση ώρα 15:00 και από Αίγιο ώρα 15:45,  τακτοποίηση των αποσκευών στο πούλμαν, και προορισμός μας το λιμάνι του Πειραιά. Άφιξη, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους στις 20:00 για τη Χίο, διαν/ση εν πλώ. 

2Η ΗΜΕΡΑ: Άφιξη νωρίς το πρωί στη Χίο (~04:30), αποβίβαση από το πλοίο και ελεύθερος χρόνος για καφέ και επιβίβαση σε πλοίο που θα μας μεταφέρει στο Τσεσμέ της Τουρκίας, σχετική παραμονή για να δούμε την ιστορική εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπους και αναχώρηση για Σμύρνη. Καθ’ οδόν θα διασχίσουμε παλιά ελληνικά χωριά & κωμοπόλεις της χερσονήσου της Ερυθραίας,  όπως  τα γραφικά Αλάτσατα με την καταπληκτική εκκλησία των Εισοδίων της Θεοτόκου (σχετική παραμονή), και τα Βουρλά (όπου βρίσκεται το σπίτι του Σεφέρη). Συνέχεια στο δρόμο για τη Σμύρνη και αφού περάσουμε το Καρατάσι άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση, δείπνο και κατόπιν βραδινή περιήγηση να δούμε το περίφημο Κονάκ, την ακρόπολη Καντιφέ Καλέ, ενώ θα ολοκληρώσουμε με μια βόλτα στο Μπουρνόβα και στο Κορδελιό. Διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Έφεσο: θα δούμε τη βιβλιοθήκη του Κέλσου, το Αρχαίο Θέατρο, τα Ρωμαϊκά λουτρά, το Ωδείο, το Πρυτανείο, την Πύλη του Μιθριδάτη, τη στοά του Νέρωνα,  την παλιά Βασιλική του Ευαγγελιστή Ιωάννη, και εφόσον ο χρόνος επιτρέπει θα επισκεφθούμε το πανέμορφο Κιρκιντζέ (Διδώ Σωτηρίου: ματωμένα χώματα). Το μεσημέρι θα καταλήξουμε στο Κουσάντασι, γεύμα, ελεύθερος χρόνος. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ ελεύθερος χρόνος στην αξέχαστη προκυμαία της Σμύρνης, δείπνο  διαν/ση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την Μενεμένη, Παλιά και Νέα Φώκαια, σχετική παραμονή. Στη συνέχεια προορισμός μας η Αρχαία Πέργαμος όπου θα επισκεφθούμε τη μία από τις επτά Εκκλησίες της Αποκαλύψεως, το Ασκληπιείο & θα δούμε τον αρχαιολογικό χώρο και το θέατρο. Γεύμα, ελεύθερος χρόνος στην αγορά της πόλης. Το απόγευμα αναχώρηση για το Έντρεμιτ (Αδραμύτιο), άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διαν/ση.

5Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το γραφικό Αϊβαλί, άφιξη στο Σεϊτάν Σοφράς (τραπέζι του Διαβόλου) όπου πανοραμικά θα δούμε την πόλη και τα Μοσχονήσια. Ακολούθως γεύμα, ελεύθερος χρόνος στη αγορά της πόλης και στις παλιές εκκλησίες. Το απόγευμα προτείνουμε με πλοιάριο να επισκεφθούμε τα Μοσχονήσια, όπου θα γνωρίσουμε τους φιλόξενους κατοίκους (Τουρκοκρητικοί) και επίσκεψη στην πανέμορφη εκκλησία των Παμμεγίστων Ταξιαρχών. Αναχώρηση για το Τσανάκαλλε (Δαρδανέλλια)αφού  διασχίσουμε τα βουνά της Ίδης και πλησίον της Αρχαίας Άσσου, άφιξη το βράδυ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτ/ση.

6Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό τακτοποίηση των αποσκευών στο πούλμαν και αναχώρηση για  την καλωδιωτή Γέφυρα όπου θα περάσουμε στο Ετσέαμπατ (Μάδυτος), Καλλίπολη, στάση, σχετική παραμονή και ακολούθως για Κεσάνη, σύνορα Ελλάδος Τουρκίας διέλευση, Αλεξανδρούπολη, επίσκεψη - γεύμα, Koμοτηνή.  Άφιξη, το βράδυ, ελεύθερος χρόνος, διανυκτ/ση.

7Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για κόμβο Μουσθένης, Θεσσαλονίκης, Βέροια, Γρεβενά (γεύμα). Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας και το απόγευμα φτάνουμε στο Μπιζάνι (στάση για καφέ - ξεκούραση) και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας μέσω Ιονίας οδού περνώντας περιφερειακά την Αμφιλοχία, Αγρίνιο και από εκεί Αντίρριο, Ρίο,  Πάτρα και Αίγιο, άφιξη το βράδυ, τέλος εκδρομής.

  Κόστος: 490€

  Περιλαμβάνεται

 • Έμπειρος συνοδός γραφείου.

 • Διόδια, Φόροι, Ασφάλεια Αστικής – Επαγγελματικής Ευθύνης.

 • Τοπικός ξεναγός.

 • Η μεταφορά, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε αεροπορικά καθίσματα.

 • Ενημερωτικά έντυπα

 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια F/B ΧΙΟΣ - ΤΣΕΣΜΕ

 • Ημιδιατροφή στα ξενοδοχεία εκτός Ελλάδας

  Δεν περιλαμβάνεται

 • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους - μουσεία.

 • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προτεινόμενο ή προαιρετικό.

 • Ποτά στα γεύματα.

  Gallery Εκδρομής

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 • Διάρκεια εκδρομής: 7-ήμερη
 • Κόστος: 490€
 • Ημερομηνία Αναχώρησης: 08-08-2024
 • Ώρα Αναχώρησης: 15:00
 • Τοποθεσία Αναχώρησης: ΠΑΤΡΑ - ΑΙΓΙΟ
 • Διαδρομή: ΧΙΟΣ-ΤΣΕΣΜΕ-ΑΛΑΤΣΑΤΑ-ΒΟΥΡΛΑ-ΣΜΥΡΝΗ-ΕΦΕΣΟΣ-ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ-ΚΙΡΚΙΤΖΕΣ-ΦΩΚΑΙΕΣ-ΠΕΡΓΑΜΟΣ-ΑΙΒΑΛΙ-ΤΡΟΙΑ-ΔΑΡΒΑΝΕΛΙΑ

  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣH  ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

+30 2691 021 222

  ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΠΑΤΜΟΣ - ΛΕΙΨΟΙ

1Η ΗΜΕΡΑ: Συγκέντρωση των εκδρομέων στην Πάτρα ώρα 12:15 και στο Αίγιο ώρα 13:00...

ΑΓΙΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑ-ΜΠΕΡΑΤΙ-ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ

1Η ΗΜΕΡΑ: Συγκέντρωση των εκδρομέων στο Αίγιο ώρα 06:00 και Πάτρα ώρα 06:45...

ΠΑΡΓΑ - ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στα Γραφεία μας στο Αίγιο ώρα 06:45 & στην Πάτρα ώρα 07:30 & αν...

Copyright © 2024 | Mattheos Tours.