• Σύνδεση

ΘΑΣΟΣ - ΞΑΝΘΗ - ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ - ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 5-ήμερη

ΘΑΣΟΣ - ΞΑΝΘΗ - ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ - ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

  Πρόγραμμα Εκδρομής

ΗΜΕΡΑ 1Η: Συγκέντρωση των εκδρομέων  στο Γραφείο μας ώρα 06:30 & στην Πάτρα ώρα 07:15 και αναχώρηση για Ρίο, Αντίρριο, Αμφιλοχία, Μπιζάνι (στάση), Γρεβενά, Σ.Ε.Α. Πλατάνου (γεύμα) και κατόπιν συνεχίζουμε μέσω της Εγνατίας Οδού για Θεσσαλονίκη, κόμβο Μουσθένης, (στάση). Το απόγευμα αναχώρηση για την Κομοτηνή, άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος να γνωρίσουμε την πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 2Η: Μετά το πρωινό αναχώρηση ώρα 08:00 για Κεραμωτή, άφιξη μετά από περίπου 1 ώρα και επιβίβαση στο F/Bώρα 09:45 και αναχώρηση για Θάσο. ΄Αφιξη περίπου στις 10:30 και περιήγηση στα αξιοθέατα κάνοντας το γύρο του νησιού: Πρώτη στάση στα Λιμενάρια (καφές, μπάνιο, αγορά τοπικών προϊόντων). Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε  την περίφημη Μονή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, με την εκπληκτική θέα. Συνεχίζουμε για την Παναγία, γεύμα στις φημισμένες ταβέρνες της γραφικής κωμόπολης. Αναχωρούμε για την πρωτεύουσα του νησιού Λιμένα, επιβίβαση στο F/Bστις 17:00 και επιστροφή μέσω Κεραμωτής (άφιξη ~ 17:45) στην Κομοτηνή, ελεύθερος χρόνος, δείπνο, διαν/ση.

ΗΜΕΡΑ 3Η: Μετά το πρωινό αναχώρηση ώρα 08:30 για τα Πομακοχώρια, άφιξη στα χωριά Σμίνθη και Εχίνο (δύο χαρακτηριστικά χωριά των Πομάκων), σχετική παραμονή. Κατόπιν, επίσκεψη στην Ξάνθη, περιήγηση και ελεύθερος χρόνος στην παλιά πόλη για καφέ. Αναχώρηση για την Λίμνη Βιστωνίδα, στάση στη γραφική περιοχή Πόρτο Λάγος με το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου προσβάσιμο μέσω πλωτής ξύλινης γέφυρας. Συνεχίζουμε για την παραλία Φανάρι για μπάνιο και γεύμα. Αναχώρηση το απόγευμα για το ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 

ΗΜΕΡΑ 4Η: Μετά το πρωινό αναχώρηση ώρα 08:30 για την Ανδριανούπολη. Άφιξη στα σύνορα και αφού γίνει ο απαραίτητος έλεγχος από τα τελωνεία και των δύο χωρών συνεχίζουμε τη διαδρομή μας προς την 3η κατά σειρά πρωτεύουσα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας από το 1363 έως το 1453. Αναχώρηση για το επιβλητικό Σελιμιγιέ Τζαμί, έργο του μεγάλου αρχιτέκτονα Μιμάρ Σινάν, καθώς επίσης και την 2η σκεπαστή αγορά (Arasta Bazar), που βρίσκεται ακριβώς δίπλα, ελεύθερος χρόνος για περιήγηση και γεύμα. Το απόγευμα αναχωρούμε για Κομοτηνή μέσω της ίδιας διαδρομής. Άφιξη και το υπόλοιπο του χρόνου ελεύθερο, διανυκτέρευση. 

ΗΜΕΡΑ 5η: Πρωινό και αναχώρηση στις 08:45 με τις αποσκευές μας για Καβάλα όπου θα γίνει στάση για καφέ και θα υπάρξει ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης. Παραμονή περίπου 2 ώρες. Στη συνέχεια προορισμός μας τα Σ.Ε.Α. Πλατάνου, άφιξη μετά από 2 ώρες (γεύμα) και συνεχίζουμε για Κοζάνη, Γρεβενά, Μπιζάνι (στάση για καφέ) και από εκεί μέσω Ιονίας Οδού για Αμφιλοχία, Αντίρριο, Ρίο, άφιξη στην Πάτρα και το Αίγιο αργά το βράδυ. Τέλος εκδρομής.

  Κόστος: 295€

  Περιλαμβάνεται

 • Έμπειρος συνοδός γραφείου.

 • Διόδια, Φόροι, Ασφάλεια Αστικής – Επαγγελματικής Ευθύνης.

 • Η μεταφορά, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

 • Διανυκτερευσεις σε ξενοδοχείο 3* σε δίκλινα & τρίκλινα δωμάτια με πρωινό μπουφέ.

 • Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε οικονομική θέση.

  Δεν περιλαμβάνεται

 • Ο φόρος διαμονής ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου που καταβαλλεται από τον πελάτη απ' ευθείας στο ξενοδοχείο.

 • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προτεινόμενο ή προαιρετικό.

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 • Διάρκεια εκδρομής: 5-ήμερη
 • Κόστος: 295€
 • Ημερομηνία Αναχώρησης: 18-08-2024
 • Ώρα Αναχώρησης: 06:30
 • Τοποθεσία Αναχώρησης: ΑΙΓΙΟ - ΠΑΤΡΑ

  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣH  ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

+30 2691 021 222

  ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΠΑΤΜΟΣ - ΛΕΙΨΟΙ

1Η ΗΜΕΡΑ: Συγκέντρωση των εκδρομέων στην Πάτρα ώρα 12:15 και στο Αίγιο ώρα 13:00...

ΑΓΙΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑ-ΜΠΕΡΑΤΙ-ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ

1Η ΗΜΕΡΑ: Συγκέντρωση των εκδρομέων στο Αίγιο ώρα 06:00 και Πάτρα ώρα 06:45...

ΠΑΡΓΑ - ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στα Γραφεία μας στο Αίγιο ώρα 06:45 & στην Πάτρα ώρα 07:30 & αν...

Copyright © 2024 | Mattheos Tours.