• Σύνδεση

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΣΠΟΡΟΣ 6-ήμερη

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΒΟΣΠΟΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΣΠΟΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΣΠΟΡΟΣ

  Πρόγραμμα Εκδρομής

1Η ΗΜΕΡΑ: Συγκέντρωση των εκδρομέων στο Γραφεία μας στο Αίγιο ώρα 06:30 & Πάτρα ώρα 07:15 τακτοποίηση των αποσκευών στο πούλμαν και αναχώρηση για Ρίο, Αντίρριο, Αμφιλοχία, (στάση), Μπιζάνι, (στάση) και μέσω της Εγνατίας Οδού για Μέτσοβο, Γρεβενά, Κοζάνη, Βέροια, (γεύμα), Θεσσαλονίκη, Γέφυρα Στρυμόνα, κόμβος Μουσθένης, (στάση), Καβάλα, Γέφυρα Νέστου, Κομοτηνή, άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση και ελεύθερος χρόνος στην παλιά πόλη, δείπνο, διαν/ση. 

2Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για Φέρες και τα σύνορα με τα φυλάκια Κήπων και Υψάλλων που ενώνονται με την μεγάλη Γέφυρα του Έβρου. Σχετικός συνοριακός και τελωνειακός έλεγχος από τα υπηρεσιακά όργανα και των δύο χωρών. Μετά τον έλεγχο μέσω μιας ωραίας διαδρομής θα διασχίζουμε την Ανατολική Θράκη κατά μήκος της θάλασσας του Μαρμαρά για Ραιδεστό (γεύμα) Σηλυβρία, Κωνσταντινούπολη, άφιξη νωρίς το απόγευμα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Αργότερα θα έχουμε την πρώτη μας γνωριμία με την Βασιλίδα των Πόλεων κάνοντας τη βόλτα μας στην περίφημη λεωφόρο του Πέραν, (Ιστικλάλ). Δείπνο σε ταβέρνα στην περιοχή Ταξίμ, διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό επίσκεψη στο Πατριαρχείο και ξενάγηση στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου και στη συνέχεια επίσκεψη στην Ιστορική Μονή Βλαχερνών. Θα δούμε τα μεγαλειώδη και επιβλητικά Βυζαντινά Τείχη,  και θα επισκεφθούμε την περίφημη Μονή Ζωοδόχου Πηγής (Μπαλουκλί) με τα παραδοσιακά ψάρια και τους τάφους των Πατριαρχών μας.  Στη συνέχεια  θα αναχωρήσουμε με το πούλμαν για την κρεμαστή Γέφυρα του Βοσπόρου, που συνδέει Ευρώπη – Ασία άφιξη στη Χαλκηδόνα, Σκούταρι, (Χρυσούπολη), Φαναράκι, και κατόπιν θα μεταφερθούμε με το πούλμαν στο Λιμενικό Σταθμό (Μπόστανζι), επιβίβαση σε πλοίο και αναχώρηση για τα Πριγκηπόνησσα: Πρώτη (Κιναλίαντα), Αντιγόνη (Μπουργκάζαντά), Χάλκη (Χεϊμπελίαντά), Πρίγκηπος (Μπουγιούκαντά) όπου και θα αποβιβαστούμε. Βόλτα  με τις άμαξες, (προαιρετικά). Το απόγευμα επιστροφή με το πλοίο της γραμμής στην Κωνσταντινούπολη. Το βράδυ προαιρετικά διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο με πλούσιο Οριεντάλ και Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ή δείπνο στην περιοχή Πέραν και προαιρετικά μετάβαση με τελεφερίκ στο λόφο Εγιούπ όπου θα απολαύσουμε τον καφέ μας, αγναντεύοντας πανοραμικά τη Βασιλεύουσα,  επιστροφή στο ξενοδοχείο,  διαν/ση. 

4Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό συνεχίζουμε την γνωριμία μας με την Πόλη. Θα ξεναγηθούμε στην ξακουστή Αγία Σοφία και τη Βυζαντινή Κινστέρνα του Ιουστινιανού, (βυθισμένο παλάτι), το Μπλε Τζαμί του Σουλτάνου Αχμέτ, τον Βυζαντινό Ιππόδρομο με τον Χάλκινο Τρίποδα των Δελφών και την καλαίσθητη Γερμανική Κρήνη (1898), τον Οβελίσκο Τσεμπερλιτάς, (Στήλη του Μεγάλου Κωνσταντίνου) και εάν ο χρόνος επιτρέπει,  επίσκεψη στο αρχαιολογικό μουσείο της Κωνσταντινούπολης, ένα από τα σημαντικότερα του κόσμου. Θα περάσουμε κοντά από τον Πύργο του Γαλατά, τον Κεράτιο Κόλπο με τις τρεις γέφυρες, το Βυζαντινό Υδραγωγείο του Ουάλεντος, πολλά Κυβερνητικά κτίρια, εντυπωσιακά τεμένη, πανεπιστήμια, ωραίες πλατείες και πολλές λεωφόρους. Ελεύθερος χρόνος, στην πασίγνωστη Σκεπαστή Αγορά. Το απόγευμα αναχώρηση με το πούλμαν, ή με μισθωμένο πλοίο προαιρετικά, για επίσκεψη στα περίφημα θέρετρα του Βοσπόρου, και μέχρι τα Θεραπειά, όπου σχετική παραμονή. Επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη μέσω διαφορετικής ωραίας διαδρομής. Άφιξη στο Κοντοσκάλι, (Κούμκαπι), δείπνο με παραδοσιακή Οριεντάλ μουσική - χορό, διαν/ση.

5Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό τακτοποίηση των αποσκευών στο πούλμαν μετάβαση, ξενάγηση στα ωραία Ανάκτορα Ντολμά Μπαχτσέ και επίσκεψη στην Αιγυπτιακή Αγορά για τα τελευταία ψώνια. Αναχώρηση μετά το μεσημέρι για Ραιδεστό (στάση), Κεσάνη,  Μάλγαρα σύνορα Ελλάδος Τουρκίας διέλευση, Αλεξανδρούπολη, άφιξη, ελεύθερος χρόνος στην πόλη, διανυκτ/ση.

6Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για Ξάνθη, Καβάλα,  Ασπροβάλτα, Θεσσαλονίκη, μέσω Εγνατίας και Ιονίας Οδού για Μπιζάνι, Άρτα, Αντίρριο, Ρίο, με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη το βράδυ σε Πάτρα και Αίγιο. Τέλος εκδρομής.

  Κόστος: 370€

  Περιλαμβάνεται

 • Η μεταφορά, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

 • Οι διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3-4* στην Ελλάδα και σε ξενοδοχείο 4* στην Κωνσταντινούπολη με πρωινό μπουφέ σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια.

 • Ημιδιατροφή στην Κωνσταντινούπολη σε επιλεγμένα εστιατόρια.

 • Έμπειρος συνοδός γραφείου.

 • Διόδια, Φόροι, Ασφάλεια Αστικής – Επαγγελματικής Ευθύνης.

 • Τοπικός ξεναγός.

 • Τα έξοδα της κρουαζιέρας στα Πριγκηπόνησσα, Γέφυρας Ρίου και Βοσπόρου με επιστροφή, διόδια.

 • Βραδιά οριεντάλ (Κούμκαπι) με μουσική και χορό.

  Δεν περιλαμβάνεται

 • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους - μουσεία.

 • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προτεινόμενο ή προαιρετικό.

 • Η κρουαζιέρα στον Βόσπορο.

 • Ο φόρος διαμονής (ελληνικών ξενοδοχείων) ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου που καταβάλεται από τον πελάτη απ' ευθείας στο ξενοδοχείο (4,5 ευρώ/δωμάτιο συνολικά).

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 • Διάρκεια εκδρομής: 6-ήμερη
 • Κόστος: 370€
 • Ημερομηνία Αναχώρησης: 27-09-2022
 • Ώρα Αναχώρησης: 06:30
 • Τοποθεσία Αναχώρησης: ΑΙΓΙΟ - ΠΑΤΡΑ
 • Διαδρομή: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΒΟΣΠΟΡΟΣ

  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣH  ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

+30 2691 021 222

  ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΚΥΘΗΡΑ -ΝΕΑΠΟΛΗ - ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ

ΗΜΕΡΑ 1Η: Συγκέντρωση των εκδρομέων στο Γραφείο μας στην Πάτρα 06:30 και στο Αίγ...

ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ - ΣΚΑΜΝΕΛΙ

ΗΜΕΡΑ 1Η: Συγκέντρωση των εκδρομέων στο Γραφείο μας στο Αίγιο ώρα 07:00 και στην...

ΤΗΝΟΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων και αναχώρηση 03:00 από Πάτρα και 03:45 από Αίγιο για Ραφήνα. Άφιξη στη...

Copyright © 2022 | Mattheos Tours.