• Σύνδεση

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 6-ήμερη

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΒΟΣΠΟΡΟΣ - ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

  Πρόγραμμα Εκδρομής

1Η ΗΜΕΡΑ: Συγκέντρωση των εκδρομέων στο Γραφεία μας στο Αίγιο ώρα 06:30 & Πάτρα ώρα 07:15 τακτοποίηση των αποσκευών στο πούλμαν και αναχώρηση για Ρίο, Αντίρριο, Αμφιλοχία, Μπιζάνι (στάση) και μέσω της Εγνατίας Οδού για Μέτσοβο, Γρεβενά, Κοζάνη, Βέροια (γεύμα), Θεσσαλονίκη, Γέφυρα Στρυμόνα, κόμβος Μουσθένης (στάση), Καβάλα, Γέφυρα Νέστου, Κομοτηνή. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση και ελεύθερος χρόνος στην παλιά πόλη, δείπνο, διαν/ση. 

2Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για Φέρες και τα σύνορα με τα φυλάκια Κήπων και Υψάλλων που ενώνονται με την μεγάλη Γέφυρα του Έβρου. Σχετικός συνοριακός και τελωνειακός έλεγχος από τα υπηρεσιακά όργανα και των δύο χωρών. Μετά τον έλεγχο μέσω μιας ωραίας διαδρομής θα διασχίζουμε την Ανατολική Θράκη κατά μήκος της θάλασσας του Μαρμαρά για Ραιδεστό (γεύμα) Σηλυβρία, Κωνσταντινούπολη, άφιξη νωρίς το απόγευμα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Αργότερα θα έχουμε την πρώτη μας γνωριμία με την Βασιλίδα των Πόλεων κάνοντας τη βόλτα μας στην περίφημη λεωφόρο του Πέραν, (Ιστικλάλ). Δείπνο σε ταβέρνα στην περιοχή Ταξίμ, διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό επίσκεψη στο Πατριαρχείο και ξενάγηση στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου και στη συνέχεια επίσκεψη στην Ιστορική Μονή Βλαχερνών. Θα δούμε τα μεγαλειώδη και επιβλητικά Βυζαντινά Τείχη,  και θα επισκεφθούμε την περίφημη Μονή Ζωοδόχου Πηγής (Μπαλουκλί) με τα παραδοσιακά ψάρια και τους τάφους των Πατριαρχών μας.  Στη συνέχεια  θα αναχωρήσουμε με το πούλμαν για την κρεμαστή Γέφυρα του Βοσπόρου, που συνδέει Ευρώπη – Ασία άφιξη στη Χαλκηδόνα, Σκούταρι, (Χρυσούπολη), Φαναράκι, και κατόπιν θα μεταφερθούμε με το πούλμαν στο Λιμενικό Σταθμό (Μπόστανζι), επιβίβαση σε πλοίο και αναχώρηση για τα Πριγκηπόνησσα: Πρώτη (Κιναλίαντα), Αντιγόνη (Μπουργκάζαντά), Χάλκη (Χεϊμπελίαντά), Πρίγκηπος (Μπουγιούκαντά) όπου και θα αποβιβαστούμε. Βόλτα  με τις άμαξες, (προαιρετικά). Το απόγευμα επιστροφή με το πλοίο της γραμμής στην Κωνσταντινούπολη. Το βράδυ προαιρετικά διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο με πλούσιο Οριεντάλ και Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ή δείπνο στην περιοχή Πέραν και προαιρετικά μετάβαση με τελεφερίκ στο λόφο Εγιούπ όπου θα απολαύσουμε τον καφέ μας, αγναντεύοντας πανοραμικά τη Βασιλεύουσα,  επιστροφή στο ξενοδοχείο,  διαν/ση. 

4Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό συνεχίζουμε την γνωριμία μας με την Πόλη. Θα ξεναγηθούμε στην ξακουστή Αγία Σοφία και τη Βυζαντινή Κινστέρνα του Ιουστινιανού, (βυθισμένο παλάτι), το Μπλε Τζαμί του Σουλτάνου Αχμέτ, τον Βυζαντινό Ιππόδρομο με τον Χάλκινο Τρίποδα των Δελφών και την καλαίσθητη Γερμανική Κρήνη (1898), τον Οβελίσκο Τσεμπερλιτάς, (Στήλη του Μεγάλου Κωνσταντίνου) και εάν ο χρόνος επιτρέπει,  επίσκεψη στο αρχαιολογικό μουσείο της Κωνσταντινούπολης, ένα από τα σημαντικότερα του κόσμου. Θα περάσουμε κοντά από τον Πύργο του Γαλατά, τον Κεράτιο Κόλπο με τις τρεις γέφυρες, το Βυζαντινό Υδραγωγείο του Ουάλεντος, πολλά Κυβερνητικά κτίρια, εντυπωσιακά τεμένη, πανεπιστήμια, ωραίες πλατείες και πολλές λεωφόρους. Ελεύθερος χρόνος, στην πασίγνωστη Σκεπαστή Αγορά. Το απόγευμα αναχώρηση με το πούλμαν, ή με μισθωμένο πλοίο προαιρετικά, για επίσκεψη στα περίφημα θέρετρα του Βοσπόρου, και μέχρι τα Θεραπειά, όπου σχετική παραμονή. Επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη μέσω διαφορετικής ωραίας διαδρομής. Άφιξη στο Κοντοσκάλι, (Κούμκαπι), δείπνο με παραδοσιακή Οριεντάλ μουσική - χορό, διαν/ση.

5Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό τακτοποίηση των αποσκευών στο πούλμαν μετάβαση, ξενάγηση στα ωραία Ανάκτορα Ντολμά Μπαχτσέ και επίσκεψη στην Αιγυπτιακή Αγορά για τα τελευταία ψώνια. Αναχώρηση μετά το μεσημέρι για Ραιδεστό (στάση), Κεσάνη, Μάλγαρα σύνορα Ελλάδος Τουρκίας διέλευση και συνεχίζουμε για Ξάνθη, άφιηξη , ελεύθερος χρόνος στην πόλη, διανυκτ/ση.

6Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για Καβάλα, Ασπροβάλτα, Θεσσαλονίκη, μέσω Εγνατίας και Ιονίας Οδού για Μπιζάνι, Άρτα, Αντίρριο, Ρίο, με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη το βράδυ σε Πάτρα και Αίγιο. Τέλος εκδρομής.

  Κόστος: 390€

  Περιλαμβάνεται

 • Η μεταφορά, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

 • Ημιδιατροφή στην Κωνσταντινούπολη σε επιλεγμένα εστιατόρια.

 • Έμπειρος συνοδός γραφείου.

 • Διόδια, Φόροι, Ασφάλεια Αστικής – Επαγγελματικής Ευθύνης.

 • Τοπικός ξεναγός.

 • Έξοδα κρουαζιέρας.

 • Ενημερωτικά έντυπα

 • Διανυκτερευσεις σε ξενοδοχείο 3 & 4* σε δίκλινα & τρίκλινα δωμάτια με πρωινό μπουφέ.

  Δεν περιλαμβάνεται

 • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους - μουσεία.

 • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προτεινόμενο ή προαιρετικό.

 • Η επιβάρυνση μονόκλινου δωματίου.

 • Ποτά στα γεύματα.

 • Ο φόρος διαμονής των ελληνικών ξενοδοχείων 1,50 ευρώ/δωμάτιο/βράδυ για 3* ή 3,00 ευρώ/δωμάτιο/βράδυ για 4*.

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 • Διάρκεια εκδρομής: 6-ήμερη
 • Κόστος: 390€
 • Ημερομηνία Αναχώρησης: 04-11-2023
 • Ώρα Αναχώρησης: 06:30
 • Τοποθεσία Αναχώρησης: ΑΙΓΙΟ - ΠΑΤΡΑ
 • Διαδρομή: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΒΟΣΠΟΡΟΣ - ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ

  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣH  ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

+30 2691 021 222

  ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΓΥΘΕΙΟ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

ΗΜΕΡΑ 1Η: Συγκέντρωση των εκδρομέων στο γραφείο μας στην Πάτρα ώρα 07:00 και στο...

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ -ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ

Αναχώρηση από το γραφείο μας στο Αίγιο στις 17:00 και από το γραφείο μας στην Πάτρα στις 17:45 κα...

ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στα Γραφεία μας Aίγιο 06:00 & Πάτρα 06:45 και αναχώρηση για το...

Copyright © 2023 | Mattheos Tours.