• Σύνδεση

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΒΟΣΠΟΡΟΣ 6-ήμερη

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΒΟΣΠΟΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΒΟΣΠΟΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΒΟΣΠΟΡΟΣ

  Πρόγραμμα Εκδρομής

ΗΜΕΡΑ 1η: Συγκέντρωση των εκδρομέων στο Γραφείο μας, τακτοποίηση των αποσκευών στο πούλμαν και αναχώρηση ώρα 06:30 για Πάτρα, αναχώρηση 07:15 για Ρίο, Αντίρριο, Αμφιλοχία, Μπιζάνι (στάση), Μέτσοβο, Βέροια, ΣΕΑ Πλατάνου (γεύμα), Θεσσαλονίκη, κόμβος Μουσθένης, (στάση), Γέφυρα Στρυμόνα, Καβάλα, Γέφυρα Νέστου, Ξάνθη, Κομοτηνή, άφιξη στο  ξενοδοχείο, διαν/ση.

ΗΜΕΡΑ 2η: Μετά το πρωινό αναχώρηση για Φέρες και τα σύνορα με τα φυλάκια Κήπων και Υψάλλων που ενώνονται με την μεγάλη Γέφυρα του Έβρου. Σχετικός συνοριακός και τελωνειακός έλεγχος από τα υπηρεσιακά όργανα και των δύο χωρών. Μετά τον έλεγχο θα και μέσω μίας ωραίας διαδρομής διασχίζουμε την Ανατολική Θράκη κατά μήκος της θάλασσας του Μαρμαρά για Κεσάνη, Μάλγαρα, Ραιδεστό (γεύμα), Σηλυβρία, Κωνσταντινούπολη, άφιξη νωρίς το απόγευμα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Αργά το απόγευμα περίπατος στην λεωφόρο του Πέραν και την Πλατεία Ταξίμ. Το βράδυ δείπνο σε επιλεγμένη ταβέρνα με πολίτικους μεζέδες, διαν/ση.

ΗΜΕΡΑ 3η: Μετά το πρωινό η γνωριμία  μας με την Πόλη. Θα δούμε το εκπληκτικό Ανάκτορο Ντολμά Μπαχτσέ (ξενάγηση), τα μεγαλειώδη και επιβλητικά Βυζαντινά Θεοδοσιανά Τείχη, την ξακουστή Εκκλησία Μουσείο της Αγίας Σοφίας, το Μπλε Τζαμί του Σουλτάν Αχμέτ, τον Βυζαντινό Ιππόδρομο με τον Χάλκινο Τρίποδα των Δελφών και την καλαίσθητη Γερμανική Κρήνη (1898) φημισμένο έργο τέχνης, τον Οβελίσκο Τσεμπερλιτάς (στήλη του Μ. Κωνσταντίνου). Επίσκεψη – ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Κωνσταντινούπολης, ένα από τα σπουδαιότερα του κόσμου. Θα περάσουμε κοντά από το σπουδαίο πύργο του Γαλατά,  τον Κεράτιο Κόλπο με τις θαυμάσιες γέφυρες, το Βυζαντινό Υδραγωγείο του Ουάλη, πολλά κυβερνητικά κτίρια, εντυπωσιακά τεμένη, τα μεγαλειώδη και επιβλητικά Βυζαντινά Θεοδοσιανά Τείχη, τα παράκτια τείχη της Προποντίδας και του Κερατίου, πανεπιστήμια, ωραίες πλατείες και πολλές λεωφόρους. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δείπνο σε ψαροταβέρνα στο Κούμκαπι (Κοντοσκάλι) ακούγοντας παραδοσιακή μουσική, διαν/ση.

ΗΜΕΡΑ 4η: Μετά το πρωινό επίσκεψη στο Πατριαρχείο και το Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, όπου θα παρακολουθήσουμε την μεγαλόπρεπη Θρονική Πατριαρχική Θεία Λειτουργία. Στη συνέχεια  επίσκεψη στην ιστορική Μονή Βλαχερνών και στο Μπαλουκλί για προσκύνημα στην εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής με το θαυματουργό Αγίασμα, τα παραδοσιακά ψάρια και τους τάφους των Πατριαρχών μας. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος για επίσκεψη στην πασίγνωστη κλειστή αγορά (Καπαλί Τσαρσί) για ψώνια. Μετάβαση με τελεφερίκ στον λόφο Πιέρ Λοτί (Εγιούπ) για καφέ ή τσάι. Το απόγευμα αναχώρηση με το πούλμαν (ή πλοίο προαιρετικά) για τα περίφημα θέρετρα του Βοσπόρου, επιστροφή στο ξενοδοχείο μέσω διαφορετικής ωραίας διαδρομής. Το βράδυ συνδιασκέδαση σε νυκτερινό κέντρο με χορούς οριεντάλ και πλούσιο ανατολίτικο και ευρωπαϊκό πρόγραμμα (προαιρετικά), διαν/ση.

ΗΜΕΡΑ 5η: Μετά το πρωινό ελεύθερος χρόνος για τα τελευταία ψώνια στην πασίγνωστη για τα μπαχάρια της Αιγυπτιακή Αγορά. Στις 11:00 αναχώρηση για Ραιδεστό (γεύμα), τα σύνορα Ελλάδος Τουρκίας, διέλευση Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διαν/ση.

ΗΜΕΡΑ 6η: Μετά το πρωινό αναχώρηση για τον κόμβο Μουσθένης, (στάση), Θεσσαλονίκη, Βέροια, Γρεβενά, (γεύμα),  Μέτσοβο, Μπιζάνι, (στάση),  Άρτα, Αντίρριο, Ρίο, Πάτρα, Αίγιο. Τέλος εκδρομής.

  Κόστος: 320€

  Περιλαμβάνεται

 • Η μεταφορά, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

 • Οι διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3-4* στην Ελλάδα και σε ξενοδοχείο 4* στην Κωνσταντινούπολη με πρωινό μπουφέ σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια.

 • Ημιδιατροφή στην Κωνσταντινούπολη σε επιλεγμένα εστιατόρια.

 • Έμπειρος συνοδός γραφείου.

 • Διόδια, Φόροι, Ασφάλεια Αστικής – Επαγγελματικής Ευθύνης.

 • Τοπικός ξεναγός.

  Δεν περιλαμβάνεται

 • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους - μουσεία.

 • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προτεινόμενο ή προαιρετικό.

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 • Διάρκεια εκδρομής: 6-ήμερη
 • Κόστος: 320€
 • Ημερομηνία Αναχώρησης: 27-11-2021
 • Ώρα Αναχώρησης: 06:30
 • Τοποθεσία Αναχώρησης: ΑΙΓΙΟ - ΠΑΤΡΑ
 • Διαδρομή: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΒΟΣΠΟΡΟΣ

  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣH  ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

+30 2691 021 222

  ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

ΗΜΕΡΑ 1η: Συγκέντρωση των εκδρομέων στην Τρίγωνη Πλατεία στο Αίγιο ώρα 06:45 και...

ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - ΑΓΙΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στο Γραφείο μας στην Πάτρα ώρα 07:15 και στο Γραφείο μας στο Αίγιο ώρα...

ΛΙΜΝΗ ΔΟΞΑ - ΦΕΝΕΟΣ - ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στην Πάτρα στις 07:00 και στο Αίγιο στις 07:45 και αναχώρηση για Δερβέν...

Copyright © 2021 | Mattheos Tours.