• Σύνδεση

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 6-ήμερη

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΒΟΣΠΟΡΟΣ - ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΣΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

  Πρόγραμμα Εκδρομής

1η ΗΜΕΡΑ: Συγκέντρωση των εκδρομέων στο Γραφείο μας στο Αίγιο ώρα 06:30 & Πάτρα ώρα 07:15 τακτοποίηση των αποσκευών στο πούλμαν και αναχώρηση για Ρίο, Αντίρριο, Αμφιλοχία, Μπιζάνι (στάση), Μέτσοβο, Βέροια, ΣΕΑ Πλατάνου (γεύμα), Θεσσαλονίκη, κόμβος Μουσθένης (στάση), Γέφυρα Στρυμόνα, Καβάλα, Γέφυρα Νέστου, Ξάνθη. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση και ελεύθερος χρόνος στην παλιά πόλη, δείπνο, διαν/ση. 

2η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για Αλεξανδρούπολη, Φέρες και τα σύνορα με τα φυλάκια Κήπων και Υψάλλων που ενώνονται με την μεγάλη Γέφυρα του Έβρου. Σχετικός συνοριακός και τελωνειακός έλεγχος από τα υπηρεσιακά όργανα και των δύο χωρών. Μετά τον έλεγχο θα και μέσω μίας ωραίας διαδρομής διασχίζουμε την Ανατολική  Θράκη κατά μήκος της θάλασσας του Μαρμαρά για Κεσάνη – Μάλγαρα – Ραιδεστό (γεύμα) – Σηλυβρία – Κωνσταντινούπολη. Άφιξη και προαιρετικά κρουαζιέρα με μισθωμένο πλοίο για επίσκεψη στα περίφημα θέρετρα του Βοσπόρου και μέχρι τα Θεραπειά, σχετική παραμονή. Επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη μέσω διαφορετικής ωραίας διαδρομής. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο στην περιοχή Ταξίμ και περίπατος στην μεγάλη οδό του Πέραν και την Πλατεία Ταξίμ.

3η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό η γνωριμία μας με την Πόλη. Θα ξεναγηθούμε στην ξακουστή Αγία Σοφία και τη Βυζαντινή Κινστέρνα του Ιουστινιανού (βυθισμένο παλάτι), το Μπλε Τζαμί του Σουλτάνου Αχμέτ, τον Βυζαντινό Ιππόδρομο με τον Χάλκινο Τρίποδα των Δελφών και την καλαίσθητη Γερμανική Κρήνη (1898), τον Οβελίσκο Τσεμπερλιτάς (Στήλη του Μεγάλου Κωνσταντίνου) και εάν ο χρόνος επιτρέπει,  επίσκεψη στο αρχαιολογικό μουσείο της Κωνσταντινούπολης, ένα από τα σημαντικότερα του κόσμου, γεύμα. Θα περάσουμε κοντά από τον Πύργο του Γαλατά, τον Κεράτιο Κόλπο με τις τρεις γέφυρες, το Βυζαντινό Υδραγωγείο του Ουάλεντος, πολλά Κυβερνητικά κτίρια, εντυπωσιακά τεμένη, πανεπιστήμια, ωραίες πλατείες και πολλές λεωφόρους. Ελεύθερος χρόνος στην πασίγνωστη Σκεπαστή Αγορά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετικά δείπνο με διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο με πλούσιο Οριεντάλ και Ευρωπαϊκό πρόγραμμα, διαν/ση.

4η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό επίσκεψη στο Πατριαρχείο και ξενάγηση στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου και στη συνέχεια επίσκεψη στην Ιστορική Μονή Βλαχερνών. Θα δούμε τα μεγαλειώδη και επιβλητικά Βυζαντινά Τείχη και θα επισκεφθούμε την περίφημη Μονή Ζωοδόχου Πηγής (Μπαλουκλί) με τα παραδοσιακά ψάρια και τους τάφους των Πατριαρχών μας. Στη συνέχεια  θα αναχωρήσουμε με το πούλμαν για την κρεμαστή Γέφυρα του Βοσπόρου, που συνδέει Ευρώπη – Ασία άφιξη στη Χαλκηδόνα, Σκούταρι (Χρυσούπολη), Φαναράκι, και κατόπιν θα μεταφερθούμε με το πούλμαν στο Λιμενικό Σταθμό (Μπόστανζι), επιβίβαση σε πλοίο και αναχώρηση για τα Πριγκηπόνησσα: Πρώτη (Κιναλίαντα), Αντιγόνη (Μπουργκάζαντά), Χάλκη (Χεϊμπελίαντά), Πρίγκηπος (Μπουγιούκαντά) όπου και θα αποβιβαστούμε. Βόλτα  με τις άμαξες, (προαιρετικά). Το απόγευμα επιστροφή με το πλοίο της γραμμής στην Κωνσταντινούπολη. Το βράδυ προαιρετικά διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο με πλούσιο Οριεντάλ και Ευρωπαϊκό πρόγραμμα. Άφιξη στο Κοντοσκάλι (Κούμκαπι), δείπνο με παραδοσιακή Οριεντάλ μουσική - χορό, επιστροφή στο ξενοδοχείο,  διαν/ση.

5η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό τακτοποίηση των αποσκευών στο πούλμαν μετάβαση, ξενάγηση στα ωραία Ανάκτορα Ντολμά Μπαχτσέ και επίσκεψη στην Αιγυπτιακή Αγορά για τα τελευταία ψώνια. και προαιρετικά μετάβαση με τελεφερίκ στο λόφο Εγιούπ όπου θα απολαύσουμε τον καφέ μας, αγναντεύοντας πανοραμικά τη Βασιλεύουσα. Αναχώρηση το μεσημέρι για Ραιδεστό (στάση), Κεσάνη, Μάλγαρα σύνορα, Κήποι, διέλευση, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, άφιξη, ελεύθερος χρόνος στην πόλη, διανυκτ/ση..

6η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για Ξάνθη, Καβάλα,  Ασπροβάλτα, Θεσσαλονίκη, μέσω Εγνατίας και Ιονίας Οδού για Μπιζάνι, Άρτα, Αντίρριο, Ρίο, με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη το βράδυ σε Πάτρα και Αίγιο. Τέλος εκδρομής..

  Κόστος: 390€

  Περιλαμβάνεται

 • Έμπειρος συνοδός γραφείου.

 • Διόδια, Φόροι, Ασφάλεια Αστικής – Επαγγελματικής Ευθύνης.

 • Τοπικός ξεναγός.

 • Η μεταφορά, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

 • Ημιδιατροφή στην Κωνσταντινούπολη σε επιλεγμένα εστιατόρια.

 • Διανυκτερευσεις σε ξενοδοχείο 3 & 4* σε δίκλινα & τρίκλινα δωμάτια με πρωινό μπουφέ.

 • Έξοδα κρουαζιέρας.

  Δεν περιλαμβάνεται

 • Ο φόρος διαμονής ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου που καταβαλλεται από τον πελάτη απ' ευθείας στο ξενοδοχείο.

 • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους - μουσεία.

 • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προτεινόμενο ή προαιρετικό.

 • Ποτά στα γεύματα.

 • Η επιβάρυνση μονόκλινου δωματίου.

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 • Διάρκεια εκδρομής: 6-ήμερη
 • Κόστος: 390€
 • Ημερομηνία Αναχώρησης: 26-08-2024
 • Ώρα Αναχώρησης: 06:30
 • Τοποθεσία Αναχώρησης: ΑΙΓΙΟ - ΠΑΤΡΑ
 • Διαδρομή: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΒΟΣΠΟΡΟΣ - ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΣΑ

  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣH  ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

+30 2691 021 222

  ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΠΑΤΜΟΣ - ΛΕΙΨΟΙ

1Η ΗΜΕΡΑ: Συγκέντρωση των εκδρομέων στην Πάτρα ώρα 12:15 και στο Αίγιο ώρα 13:00...

ΑΓΙΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑ-ΜΠΕΡΑΤΙ-ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ

1Η ΗΜΕΡΑ: Συγκέντρωση των εκδρομέων στο Αίγιο ώρα 06:00 και Πάτρα ώρα 06:45...

ΠΑΡΓΑ - ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στα Γραφεία μας στο Αίγιο ώρα 06:45 & στην Πάτρα ώρα 07:30 & αν...

Copyright © 2024 | Mattheos Tours.