• Σύνδεση

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 5-ήμερη

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

  Πρόγραμμα Εκδρομής

1Η ΗΜΕΡΑ: Συγκέντρωση των εκδρομέων στο Γραφεία μας στο Αίγιο ώρα 06:30 & Πάτρα ώρα 07:15 τακτοποίηση των αποσκευών στο πούλμαν και αναχώρηση για Ρίο, Αντίρριο, Αμφιλοχία, Μπιζάνι (στάση) και μέσω της Εγνατίας Οδού για Μέτσοβο, Γρεβενά, Κοζάνη, Βέροια, ΣΕΑ Πλατάνου (γεύμα), Θεσσαλονίκη, Γέφυρα Στρυμόνα, κόμβος Μουσθένης (στάση), Καβάλα, Γέφυρα Νέστου, Κομοτηνή. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια, ελεύθερος χρόνος στην παλιά πόλη, δείπνο, διαν/ση. 

2Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για Φέρες και τα σύνορα με τα φυλάκια Κήπων και Υψάλλων που ενώνονται με την μεγάλη Γέφυρα του Έβρου. Σχετικός συνοριακός και τελωνειακός έλεγχος από τα υπηρεσιακά όργανα και των δύο χωρών. Μετά τον έλεγχο μέσω μιας ωραίας διαδρομής θα διασχίσουμε την Ανατολική Θράκη κατά μήκος της θάλασσας του Μαρμαρά για Ραιδεστό (στάση για φαγητό), Σηλυβρία, Κωνσταντινούπολη. Άφιξη νωρίς το απόγευμα και πρώτη επίσκεψη στα θέρετρα του Βοσπόρου (προαιρετική κρουαζιέρα) διαφορετικά ελεύθερος χρόνος. Στη συνέχεια μετάβαση στο εστιατόριο (περιοχή Ταξίμ) για δείπνο και τέλος άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια σε ένα by night έκπληξη  θα έχουμε την πρώτη μας  γνωριμία με την Βασιλίδα των Πόλεων,  διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ:Μετά το πρωινό η γνωριμία μας με την Πόλη. Θα ξεναγηθούμε στην ξακουστή Αγία Σοφία, τον Βυζαντινό Ιππόδρομο με τον Χάλκινο Τρίποδα των Δελφών και την καλαίσθητη Γερμανική Κρήνη (1898), τον Οβελίσκο Τσεμπερλιτάς (Στήλη του Μεγάλου Κωνσταντίνου). Θα περάσουμε κοντά από τον Πύργο του Γαλατά, τον Κεράτιο Κόλπο με τις τρεις γέφυρες, το Βυζαντινό Υδραγωγείο του Ουάλεντος, πολλά Κυβερνητικά κτίρια, εντυπωσιακά τεμένη, πανεπιστήμια, ωραίες πλατείες και πολλές λεωφόρους. Γεύμα. Ελεύθερος χρόνος, στην πασίγνωστη Σκεπαστή Αγορά. Το βράδυ θα κάνουμε τη βόλτα μας στην περίφημη μεγάλη οδό του Πέραν (Ιστικλάλ),  διαν/ση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό επίσκεψη στο Πατριαρχείο και ξενάγηση στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου και στη συνέχεια θα δούμε τα μεγαλειώδη και επιβλητικά Βυζαντινά Τείχη και την ιστορική Μονή Βλαχερνών και Ζωοδόχου Πηγής. Ακολούθως, μετάβαση στα ωραία Ανάκτορα Ντολμά Μπαχτσέ με ξενάγηση.  Στη συνέχεια  θα αναχωρήσουμε με το πούλμαν για την κρεμαστή Γέφυρα του Βοσπόρου που συνδέει Ευρώπη – Ασία, άφιξη στη Χαλκηδόνα, Σκούταρι (Χρυσούπολη), Φαναράκι και κατόπιν, θα μεταφερθούμε με το πούλμαν στο Λιμενικό Σταθμό (Μπόστανζι). Επιβίβαση σε πλοίο και αναχώρηση για τα Πριγκιπόνησα: Πρώτη (Κιναλίαντα), Αντιγόνη (Μπουργκάζαντά), Χάλκη (Χεϊμπελίαντά), Πρίγκηπος (Μπουγιούκαντά) όπου και θα αποβιβαστούμε. Ελεύθερος χρόνος.  Αργά το απόγευμα επιστροφή με το πλοίο της γραμμής στην Κωνσταντινούπολη. Άφιξη στο Κοντοσκάλι (Κούμκαπι), δείπνο με παραδοσιακή Οριεντάλ μουσική - χορό, διαν/ση.

5Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό τακτοποίηση των αποσκευών στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση για Ραιδεστό (στάση), Κεσάνη,  Μάλγαρα σύνορα Ελλάδος Τουρκίας διέλευση, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, μέσω Εγνατίας και Ιονίας Οδού για Μπιζάνι, Άρτα, Αντίρριο, Ρίο με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη αργά το βράδυ σε Πάτρα και Αίγιο. Τέλος εκδρομής.

  Κόστος: 345€

  Περιλαμβάνεται

 • Έμπειρος συνοδός γραφείου.

 • Διόδια, Φόροι, Ασφάλεια Αστικής – Επαγγελματικής Ευθύνης.

 • Η μεταφορά, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

 • Τοπικός ξεναγός.

 • Ημιδιατροφή στην Κωνσταντινούπολη σε επιλεγμένα εστιατόρια.

 • Διανυκτερευσεις σε ξενοδοχείο 3 & 4* σε δίκλινα & τρίκλινα δωμάτια με πρωινό μπουφέ.

 • Η κρουαζιέρα στα Πριγκιπόνησα.

  Δεν περιλαμβάνεται

 • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους - μουσεία.

 • Ποτά στα γεύματα.

 • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προτεινόμενο ή προαιρετικό.

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 • Διάρκεια εκδρομής: 5-ήμερη
 • Κόστος: 345€
 • Ώρα Αναχώρησης: 06:30
 • Τοποθεσία Αναχώρησης: ΑΙΓΙΟ & ΠΑΤΡΑ

  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣH  ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

+30 2691 021 222

  ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΜΑΛΤΑ - ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

1η  ημέρα: Αθήνα – Μάλτα – Ξενάγηση Βαλέτας – 5D Experience

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΟ

Αναχώρηση από το Αίγιο 07:15 & από Πάτρα 08:00 και προορισμός μας ο Μύτικας Αιτωλοακαρνανίας...

ΝΑΥΠΛΙΟ (ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ)

Συγκέντρωση των εκδρομέων στα Γραφεία μας, Πάτρα ώρα 08:00 και Αίγιο ώρα 08:45 και αναχώρηση για...

Copyright © 2024 | Mattheos Tours.