• Σύνδεση

ΚΕΡΚΥΡΑ 4-ήμερη

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΧΙΛΛΕΙΟ - ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ - ΚΑΣΣΙΟΠΗ - ΠΑΡΓΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ

  Περιγραφή

Κέρκυρα... Η αυθεντική ομορφιά του Ιονίου, της δυτικότροπης κουλτούρας και της εκλεπτυσμένης τέχνης... Επισκεφθείτε το νησί που μαγνήτισε την πριγκίπισσα Σίσσυ και ανακαλύψτε τις χρυσαφένιες αμμουδιές που απλώνονται γύρω από τα κρυστάλλινα νερά. Τα πολιτιστικά αξιοθέατα θα διατηρήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του επισκέπτη και η γαστρονομία του νησιού θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό!

  Πρόγραμμα Εκδρομής

1Η ΗΜΕΡΑ: Συγκέντρωση των εκδρομέων στα Γραφεία μας στο Αίγιο ώρα 06:30 και 07:15 στην Πάτρα και αναχώρηση για Ρίο – Αντίρριο και μέσω Ιόνιας Οδού για το Μπιζάνι (στάση για καφέ), και Ηγουμενίτσα. Επιβίβαση στο F/B και αναχώρηση για το νησί της Κέρκυρας. Άφιξη στην πόλη της Κέρκυρας, γεύμα, μετάβαση στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια και ελεύθερος χρόνος για τη γνωριμία μας με το κέντρο της πόλης, (καντούνια).  Δείπνο, διανυκτέρευση

2Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Αχίλλειο, Μουσείο – Ανάκτορο της Ελισάβετ (της γνωστής Σίσσυ), ξενάγηση. Επίσκεψη στο Κανόνι απ΄ όπου θα δούμε το γραφικό Ποντικονήσι, την εκκλησία των Βλαχερνών και το Αεροδρόμιο. Κατόπιν μετάβαση στην Παλαιοκαστρίτσα, σχετική παραμονή, επίσκεψη στη Μονή Ζωοδόχου Πηγής και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ προαιρετικά διασκέδαση σε παραδοσιακή ταβέρνα με μουσική.

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το βόρειο μέρος της Κέρκυρας. Σιδάρι, Ρόδα, Αχαράβη, Κασσιόπη, (γεύμα). Κατόπιν αναχώρηση για το Ύψος, Δασιά, σχετική παραμονή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, δείπνο, διαν/ση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό ελεύθερος χρόνος μέσα στα γραφικά καντούνια. Θα επισκεφθούμε τον Πολιούχο της πόλης τον Άγιο Σπυρίδωνα και την μεγαλύτερη Πλατεία της Ελλάδος, την Σπιανάδα. Αναχώρηση για το λιμάνι, επιβίβαση στο F/B για Ηγουμενίτσα, άφιξη και άμεση αναχώρηση για Πάργα, ελεύθερος χρόνος για γεύμα. Συνεχίζουμε για Πρέβεζα, Άκτιο, Βόνιτσα, (στάση),  Αμφιλοχία,  Αντίρριο, Ρίο, Πάτρα και Αίγιο, άφιξη το βράδυ, τέλος εκδρομής.

  Κόστος: 170€

  Περιλαμβάνεται

  • Έμπειρος συνοδός γραφείου.

  • Διόδια, Φόροι, Ασφάλεια Αστικής – Επαγγελματικής Ευθύνης.

  • Η μεταφορά, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

  • Διανυκτερευσεις σε ξενοδοχείο 3* σε δίκλινα & τρίκλινα δωμάτια με πρωινό μπουφέ.

  • Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε οικονομική θέση.

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

  • Διάρκεια εκδρομής: 4-ήμερη
  • Κόστος: 170€
  • Ώρα Αναχώρησης: 06:30
  • Τοποθεσία Αναχώρησης: ΑΙΓΙΟ - ΠΑΤΡΑ
  • Διαδρομή: ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΧΙΛΛΕΙΟ - ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ - ΚΑΣΣΙΟΠΗ - ΠΑΡΓΑ

  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣH  ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

+30 2691 021 222

  ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ

1Η ΗΜΕΡΑ: Συγκέντρωση των εκδρομέων στο Αίγιο στις 06:45 και στην Πάτρα 07:30 κα...

ΛΙΜΝΗ ΔΟΞΑ - ΦΕΝΕΟΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στην Πάτρα στις 07:00 και στο Αίγιο στις 07:45 και αναχώρηση για Δ...

ΠΟΡΟΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων 07:00 από Πάτρα και 07:45 από Αίγιο και αναχώρηση για Κόρινθο, Ισθμό, (...

Copyright © 2021 | Mattheos Tours.